İşte Adnan Oktar'ın Savunması: "Ben Bütün Kadınlara Aşığım"

Son dakika haberi: Bugün Adnan Oktar davasının ilk duruşması görüldü. Mahkemede Adnan Oktar savunmasını iletti. İşte Adnan Oktar 'ın savunması.

İşte Adnan Oktar'ın Savunması: "Ben Bütün Kadınlara Aşığım"

İşte Adnan Oktar 'ın mahkemedeki savunması.

Adnan Oktar ve grubuna yönelik devam eden soruşturma kapsamında dava açıldı ve ilk duruşma bugün yapıldı.  Yüzlerce sanık hakkında açılan davanın görülmesine bugün Silivri'de başlandı.

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Silivri Ceza İnfaz Kurumları 'nın karşısında bulunan duruşma salonunda  gerekleştirilen davanın duruşmasında Adnan Oktar, Oktar Babuna, Tarkan Yavaş, Ayşegül Hüma Babuna 'nın da aralarında bulunduğu 261 tutuklu ve 29 tutuksuz sanık katıldı.

Bugün düzenlenen davanın duruşmasına katılan tutuklu Adnan Oktar , hakkında yöneltilen suçlamaların boş  olduğunu söyleyerek , “İddiaların boş olduğunu tüm Türkiye biliyor. İngiliz derin devletinin yıllardan beri Türkiye’ye karşı oynadığı oyun var. Benim arkadaşlarımın hepsi aklı başında insanlar. Biz çıldırdık mı hepsi uydurma. Deliller var ama bunların hiçbiri itibar edilecek deliller değil. Çıldırdık mı, oturup terör örgütü kuracağız. Arkadaşlarımızın hepsi aklı başında. Tüm bölgeyi Hristiyanlık'la kaplamayı düşünüyorlar. Bu oyunun etkili önleyicisi olarak beni gördükleri için beni hedef aldılar” ifadelerini kullandı.

KADINA İHTİYACIM VARSA..

İfade veren kişilerin tehdit edildiğini söyleyerek savunmasına devam eden Oktar şunları söyledi:

“Ben henüz 10 -12 yaşındaki kızı niye kucağıma alayım. Kadına ihtiyacım varsa kadın bulurum, neden böyle bir şey yapayım. Bu Serra M. beni çok seviyor, ben de onu çok severim. Çok tatlı bir çocuk. Annesi kızının benle yalnız görüşmek istediğini söyledi. Bana oyun oynayacaklarını anladığım için o kızla yalnız görüşmedim. Ondan dolayı annesine yanında durmasını söyledim. Tahmin ettiğim gibi. Yıllar sonra iftira atılıyor böyle. Bunlar hepsi İngiliz devletinin oyunu. Tutuklandığım gece dolar 3,70’lerden 5’lere çıkarıldı”

MAHKEME BAŞKANI: NEDEN SİZLE UĞRAŞSINLAR?

Mahkeme başkanının Adnan Oktar 'ın benimle uğraşıyorlar sözleri sonrası  ‘Nasıl bir gücünüz var da bu şekilde sizle uğraşıldığını düşünüyorsunuz?’ sorusunu sordu. Mahkeme başkanının bu sorusu  üzerine Adnan Oktar, “320 kitabım var, internet sitem var. Gücüm buradan geliyor” dedi.

TÜM KADINLARA AŞIĞIM

Kadınlarla ilgili verdiği sapkın fetvaları hatırlatılması üzerine Adnan Oktar şu ifadeleri kullandı:

“Ben tüm kadınlara aşığım. Hepsini çok seviyorum. Allah aşkı olarak. Şefkat duyuyorum. Arkadaşlarımın hepsi zeki. Tarkan için sağ kolum derler ama Tarkan içine kapalı sessiz biri. Biz Allah rızası için çalışan, yaşayan Müslüman arkadaş grubuyuz.”

KAYIT ALTINA ALDIĞI GİZLİ GÖRÜŞMELER

Baız görüşmelerini gizli şekilde kayıt altına aldığı iddialarının hatırlatılması üzerine Oktar, “İyi niyetle kayıt edilen görüşmeler. Sonradan unutulmasın diye. Burada bir suç yok. Ama devlete hizmet için” ifadelerini kullandı.

FETÖ AÇIKLAMASI

Bazı sohbetlerinde Fetullah Gülen ’i övmesine ilişkin gelen soruya Oktar şu ifadeleri kullandı:

"Fetullah Gülen kafa olarak tamamen zıt. Yaptığı şey çılgınlık. Akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılıyor. Kendini kainat imamı olarak tanımlıyor. Ben niye bunun peşinden gideyim. FETÖ’cüler sürekli hakkımızda dava açılıyordu. Başımıza bin bir türlü bela açmaya çalışan tehlikeli bir yapılanma. Fetullah Gülenciler aslında benden nefret ediyorlardı. Bunu söylediğimde daha çok nefret eder oldular. Sataşmasınlar diye söyledim. Biraz da kızdırmak için onları öyle dedim. Kendi sistemleri içinde benden nefret eder bir kafadaydılar. Belalarından korunmak için övdüysem de 10 misli yerdim. Allah belanızı verecek dedim. Pislik yapmasınlar, rezillik yapmasınlar diye. O dönem herkes yanlarındaydı, karşılarındaymışım gibi olmasın diye"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA