İnstagram'da Flaş Değişiklik-İlk Görüntü Geldi

İnstagram 'a flaş güncelleme geliyor. Beğeni sayıları artık kaldırılacak ve sadece gönderiyi paylaşan kişi beeni sayısını görebilecek.

İnstagram'da Flaş Değişiklik-İlk Görüntü Geldi

Sosyal medya devi İnstagram'da flaş değişiklik.

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya platformu İnstagram , geçtiğimiz ay bir değişikliğe gideceğini duyurdu. Duyuru sonrası bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada instagram beğeni sayısı gizmele özelliğinin bazı ülkelerde uygulandığına yer verildi. 

TAKİP SEKMESİ KALKTI

İnstagram 'da daha önce , takip ettiğiniz kişilerin hareketlerini izleyebileceğiniz bir sekme vardı. Ancak önceki ay gelen güncellemede Takip sekmesi kaldırıldı.

SON GÜNCELLEMEDE HATA VAR

İnstagram son güncellemesinde bir hata dikkatleri çekti. İnstagram 'ın android sürümünde hikayeye link eklemede sıkıntı var. Güncellemenin üzerinden günler geçmesine rağmen hala bu hata düzeltilmedi.

YENİ DEĞİŞİKLİK GELİYOR  

Aylar önce bir açıklama yapan İnstagram , beğeni sayılarının gizmeleneceğini duyurdu. Artık İnstagram 'da gönderilerin altında beğeni sayısını gösteren kısım olmayacak. Beğeni sayısı ,sadece gönderiyi paylaşan kişi tarafından bilinecek. 

7 ÜLKEDE VAR

Kanada, İtalya, İrlanda, Japonya, Brezilya, Avustralya ve Yeni Zelanda 'da İnstagram kullanıcıları , gönderileri kaç kişinin beğendiğini göremiyor. Bu ülkelerde uygulanan özellik için açıklama geldi ve yakın zamanda ABD 'de de bunun uygulanacağı bildirildi. 

Beğenilerin gizlenme özelliği gelmesi sonrası fotoğraflar şu şekilde görelecek >>

 

Kadın-erkek diğer vatandaşlar bu sayfada >TIKLA KATIL