Hükümetten Adil Öksüz Açıklaması Geldi (Adil Öksüz Kimdir?)

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik 'ten Adil Öksüz hakkında son dakika açıklaması geldi.

Hükümetten Adil Öksüz Açıklaması Geldi (Adil Öksüz Kimdir?)

Ömer Çelik 'ten son dakika Adil Öksüz açıklaması geldi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik bir son dakika açıklamasında bulundu. Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Israrla bu yalan siyasetini sürdürmeye devam ettiler. Netice itibarıyla bu yalan ellerinde patlamıştır. Hem Cumhurbaşkanlığı makamından özür dilemeleri gerekiyor. Hem vatandaşlarımızdan hem de CHP'ye gönül veren vatandaşlarımızdan güçlü bir özür dilemeleri gerekiyor.

Bu eylem her şeyden önce bir vicdan eylemidir. Buradan bir kez daha selamlıyoruz. Yanlarında olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz.

NATO AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanımız NATO zirvesinde ABD, Almanya, Fransa ve İngiltere liderleriyle görüşecek. Türkiye'nin güvenliğinin korunması konusundaki bütün tezlerimiz sahada ve masada gücünü korumaya devam etmektedir.

Çifte standardın başını çeken liderlerin başında Macron geliyor. Barış Pınarı Harekatı'na en çok karşı gelen ve terör örgütü temsilcilerini en çok destekleyen lider Macron oldu. Tek taraflı yaptıkları operasyonlarda bile NATO'ya çağrı yapıyorlar. Yaptığımız çağrıya karşı gelmeleri onların bu çifte standardını gösteriyor.

'Barış Pınarı Harekatı'nı yapan Türkiye, NATO'dan yardım bekleyemez' diyecek en son ülke Fransa, en son lider Macron'dur.

"NATO'nun beyin ölümü gerçekleşti" gibi hiç akla sığmayacak bir açıklama yaptı Macron. "Türkiye'nin Suriye'de ne işi var" diye bir soru sordu kendisi. Macron'a sorulması gereken soru 'Sizin Mali'de ne işiniz var ya da Afrika'nın çeşitli yerlerinde ne işiniz var? BM kararı olmadan yaptığınız operasyonlar ne amaca hizmet etmektedir?"

ADİL ÖKSÜZ

Tabii ki yeri söyleyemeyiz. Devlet bilgisi olduğundan paylaşılması doğru olmaz. Bakanımızın ortaya koyduğu irade şudur. FETÖ'ye yönelik mücadelede herhangi bir tavsama yoktur. Peşinde olduğumuz kim varsa biliyoruz ele geçirmeye çalışıyoruz. Bu mücadele devletin kılcal damarlarından temizlenene kadar sürecektir.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Akıncı Hava Üssü 'nde olan ve darbe sonrası kaçan Öksüz, FETÖ 'nün üst düzey yöneticisi ve darbeyi planlayan isimdir: 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA