Genç Şarkıcı Hayatını Kaybetti (Arif Akpınar Kimdir?)

SON DAKİKA HABERİ: Geçtiğimiz ay rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Arif Akpınar'ın beyninde tümör olduğu öğrenildi. Genç şarkıcı hayatını kaybetti.

Genç Şarkıcı Hayatını Kaybetti (Arif Akpınar Kimdir?)

Genç şarkıcı hayatını kaybetti.

Bugün sanat camiasını yasa soka bir haber geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre 36 yaşındaki Arif Akpınar, beynindeki tümör nedeniyle hayatını kaybetti. 

MÜYAP Başkanı ve Seyhan Müzik 'in sahibi Bülent Seyhan ve sanatçı Onur Akay  acı haber i sosyal medya hesapları üzerinden verdi.

Geçen ay rahatsızlanan ve bir hatsaneye giden Akpınar 'ın beyninde tümör olduğu tespit edildi. Son dönemlerde ise tümör nedeniyle Akpınar 'ın rahatsızlığı , şikayetleri daha da arttı. 

2015 yılında yaptığı maxi single adlı çalışması ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Akpınar, 2017 yılında ise Kilit adını verdiği şarkısı ile adını duyurmuştu. 

CENAZESİ NE ZAMAN?

Edinilen son dakika bilgilerine göre Akpınar 'ın cenazesinin Cuma günü MErsin Silifke 'de  kılınacak cenaze namazının ardında son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. 

KİMDİR?

1984   senesinde MErsin 'in Silifke İlçesi nde dünyaya gelen Akpınar, ilk, Ortaokul ve Lise eğitimini Mersin'de tamamladı ve daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü'nü kazanarak bu bölüme gitti.

2015 yılında 7/24 adlı Maxi Single ile müzik piyasasına sağlam bir giriş yapmıştır. Albümde bulunan tüm parçaların söz ve müzikleri kendisine aittir. 2017 yılının Mayıs ayında ise Kilit adlı teklisi, müzik severler tarafından büyük beğeni ile karşılanmıştır. Akpınar'ın birçok isimle düetleri de vardır ve bestelerini ünlü isimler de yorumlamıştır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA