Erdoğan'dan 3600 ek gösterge açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 3600 ek gösterge ile ilgili olarak önemli bir açıklama geldi. Erdoğan, 2022 yılı bitmeden 3600 ek gösterge çalışmalarının tamamlanacağını duyurdu.

Erdoğan'dan 3600 ek gösterge açıklaması

Emekliliği bekleyen binlerce kamu çalışanının göz kulağı 3600 ek gösterge çalışmalarındayken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 3600 ek gösterge ile ilgili olarak önemli bir açıklama geldi.

Sağlık çalışana gösterilen şiddet katalog suç kapsamına alınacak

Ramazan ayı dolayısıyla her akşam toplumun farklı kesimleriyle iftar yapan Erdoğan bu akşam ki iftarda sağlık çalışanlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı. İftar öncesinde konuşan Erdoğan sağlık çalışanlarına gösterilen şiddeti eleştirdi ve bayram sonrasında sağlık çalışanlarına şiddetin katalog suç kapsamına alınacak yasanın mecliste görüşüleceğini duyurdu. 

3600 ek gösterge 2022 yılı sonuna kadar neticelendirilecek

Sağlık çalışanlarını ve diğer çalışan memurları ilgilendiren 3600 ek gösterge ile ilgili olarak konuşan Erdoğan, heyecan ile beklenen 3600 ek gösterge  meselesinin 2022 yılı sonu kadar neticelendirileceğini sözlerine ekledi. Öte yandan özellikle emekli olmayı bekleyen memurların yakından takip ettiği 3600 ek gösterge çalışmasının yıl sonuna kadar bitirileceği mutabakatı, geçtiğimiz Ağustos ayında hükümet ile memur sendikaları arasında imzalanmıştı.