Erdoğan Açıkladı: Geçici İşçilerin Çalışma Süresi 4 Ay Uzatıldı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında geçici işçilerin çalışma sürelerinin 4 ay uzatıldığına yer verildi.

Erdoğan Açıkladı: Geçici İşçilerin Çalışma Süresi 4 Ay Uzatıldı

Erdoğan 'dan son dakika açıklaması.

Hak İş Genel Kurulu 'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , geçici işçilerin çalışma sürelerinin 4 ay uzatıldığını söyledi. 

Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ana ormancılık faaliyetleri ve orman yangınları ile mücadeleden dolayı işçi ihtiyacının hat safhada olması sebebiyle bütün geçici işçiler için 4 ay süre talebi yinelendi. Hazine Bakanlığımız bu 4 aylık süre uzatma talebini bana iletti. Böylelikle bütün geçici işçileirn sürelerini 4 ay uzattık."

Erdoğan açıklamasının devamında "Türkiye'yi birlikte bugünlere getirdik, birlikte geleceğe taşıyacağız İhracatı en kısa zamanda 200 milyar doların üzerine çıkartacağız Merkez Bankamızın döviz rezervi 100 milyar dolara yaklaştı. Göreve geldiğimizde IMF'ye 23,5 miyar dolar borcumuz vardı, borcu sıfırladık. Şimdi bize IMF'yi tavsiye edenler var, bizim için o kapı kapanmıştır. Bütün geçici işçiler için 4 ay süre uzatım talebi yenilendi." dedi.