Erdoğan Açıkladı: Elazığ'da 18 Bin Kişi İşe Alınacak

Elazığ 'da düzenlenen mitinge katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehirde yeni bir organize sanayi bölgesi kuracaklarını ve 18 bin yeni istihdam sağlanacağını söyledi.

Erdoğan Açıkladı: Elazığ'da 18 Bin Kişi İşe Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan Elazığ 'da istihdam açıklaması.

Elazığ 'da düzenlenen mitingde konuşan Erdoğan, mevcut organize sanayi bölgesini geliştirdiklerini ve daha da büyüttüklerini söyledi. Yeni bir organize sanayi bölgesi açılması için gerekli adımları attıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, buralarında üretime geçmesi ile 18 bin kişilik yeni istihdam olanağı oluşacak dedi.

Erdoğan yaptığı açıklamasının devamında, nitelikli işgücü için yeni bir merkez kuruyoruz dedi. 

Erdoğan 'ın konuşmasının satır başlıkları şu şekilde;

"31 Mart'ta iftiracı müptezellere ahlak, dersi insanlık dersi vermeye hazırlanan bir Elazığ var. Bu meydanda yalan yok, iftira yok, bu meydanda sadece aşk var, samimiyet var. Bu meydanda zillet yok, sadece beka var, bağımsızlık, milli gurur var. Bu meydanda gerektiğinde bölücüleri demir yumruk olup ezen yiğitler var. Bu meydanda kutuplaşma değil, sadece kardeşlik var.

Türkiye'nin en sancılı dönemlerinde gakkoşlar dualarıyla bizim yolumuzu aydınlattı.

Dün malum Dünya Kadınlar Günü'ydü. Ama bizim için Dünya Kadınlar Günü bir gün değildir. Dünya Kadınlar Günü, bunların, batının bir anlayışıdır. Bizim için kadınlar günü her gündür. Niye? Ana yoksa insan yok, ana varsa insan var. Sevgililer sevgilisi peygamberimiz ne buyuruyor? "Cennet annelerin ayakları altındadır" diyor. Ana var mı? Var"

Kamubulteni.com  | Ankara