Düğün yolunda feci kaza! 8 Ölü 9 Yaralı

Gece geç saatlerde Sivas Malatya karayolunda seyir halinde olan ve düğünden dönen davetlileri taşıyan minibüsün, kamyon ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi can verirken, 9 kişide yaralandı.

Düğün yolunda feci kaza! 8 Ölü 9 Yaralı

Düğün yolunda feci kaza 

8 kişinin can verdiği, 9 kişinin yaralandığı katliam gibi kaza gece geç saatlerde Sivas Malatya karayolunda yaşandı. Edinilen bilgilere göre Bursa'dan düğün için Malatya'ya giden ve düğün sonrasında dönüş yolunda olan davetlileri taşıyan minibüs Sivas Malatya arasında ki karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, karşı yönden gelen yüklü kamyon ile kafa kafaya çarpıştı.

8 ölü, 9 yaralı

Feci kazayı gören çevredeki sürücüler durumu hemen kurtarma ve 112 sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içinde kaza yerine gelen ekipler yaptıkları incelemede minibüs içinde bulunan 8 kişinin can verdiğini, 9 kişinin yaralandığını tespit etti. Hayatını kaybeden 8 kişinin cansız bedenleri yapılan inceleme sonrasında morga kaldırılırken yaralanan 9 kişi ise yapılan müdahaleler sonrasında çevrede ki hastanelere kaldırıldı.

Soruşturma başlatıldı

Öte yandan kazanın meydana geldiği Kangal ilçesi Kaymakamı Fatih Sungur ve İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay kaza yerine gelerek bilgi aldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun kritik olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.