Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Son Dakika Nargile Açıklaması Yasaklanıyor Mu!!!

Son Dakika. Dünya Tütünsüz Günü’nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Nargile hakkında da yapılan çalışmadan bahsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Son Dakika Nargile Açıklaması Yasaklanıyor Mu!!!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Külliyesinde gençlerle bir araya geldi. "Vatandaşımı sevdiğim için yapmam gereken ona zarar veren şeyi ondan alıp kurtarmak. Burada ufak sigara müzesini neredeyse kurduk. Tabloya baktığım zaman, baya güzel işler yapmışız." dedi.

Gençlik Buluşmasında gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mücadelemizi tüm tütün ürünlerine hatta bağımlılığa yol açan her türlü maddeyi kapsayacak şekilde genişleterek sürdürüyoruz" dedi.

Nargile Sigaradan Daha Zararlı

Nargile hakkında da açıklamalarda bulunan Erdoğan, konu hakkında "Nargile sigaradan daha az zararlı değil. Tam aksine daha çok zararı var. Bu zarardan da milletimizi kurtarmak için inşallah bazı hazırlıklar yapıyoruz. Çünkü onu da başarmamız lazım" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözleri nargile yasaklanıyor mu sorularının sorulmasına neden oldu.

Elektronik sigaraların da zararlarına değinen Erdoğan, "Bunların hepsi aldatmaca. Hepsi nasıl para kazanırız, bunun yolları. Elektronik sigara denilen öbüründen farklı değil. Hem keseye hem vücuda zarar veriyor. Fırsat vermeyeceğiz, elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /