Cumhurbaşkanı Açıkladı THY’nin İsmi Türkiye Hava Yolları Olmayacak

AK Parti grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, THY’nin isminin Türk Hava Yolları olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Açıkladı THY’nin İsmi Türkiye Hava Yolları Olmayacak

Grup toplantısında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Öğrenci affının gelecek günlerde meclise geleceğini belirten Erdoğan, Turkish Airlines’in de isminin değişeceğini belirtti.

Önümüzdeki Günlerde Mecliste

Öğrenci affına değinen Erdoğan, ‘’Konuşmamın hemen başında tüm gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Bir süredir üzerinde çalıştığımız ve kamuoyunda öğrenci affı olarak bilinen teklifi, önümüzdeki günlerde Meclisimizin takdirine sunuyoruz’’ dedi

Türkiye Havayolları Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada Turkish Airlines’in adının Türkiye Havayolları olacağını açıklamıştı. Bu karar sonrası Meral Akşener yeni isme sert tepki göstermiş ve iktidara geldiklerine adının yeniden Türk Hava Yolları yapacaklarını belirtmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı açıklamada ‘’ Dünyada ülkemizin adını Turkey’den Türkiye’ye dönüştürme adımını başarıyla hayata geçirirken milli havayolumuz da Turkish Airlines değil Türk Hava Yolları ismiyle yapacaktır. Bu kadarı öküz altında buzağı arayanlara herhalde yeter’’ dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /