Canan Kaftancıoğlu Tutuklandı

Son Dakika. Canan Kaftancıoğlu tutuklandı. Kaftancıoğlu Silivri Cezaevine gönderiliyor.CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yargıtay'ın onadığı 4 yıl 11 aylık hapis cezasının infazı için İstanbul Adliyesi’ne giderek infaz başvurusunu yaptı.

Canan Kaftancıoğlu Tutuklandı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yargıtay'ın onadığı 4 yıl 11 aylık hapis cezasının infazı için İstanbul Adliyesi’ne giderek infaz başvurusunu yaptı.

Kaftancıoğlu’nun Silivri Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, infaz işlemlerin yapılması için İstanbul Adliyesi'ne gitti. Kaftancıoğlu ve beraberindekiler, alkışlar eşliğinde adliyeye giriş yaptı. İşlemlerinin ardından Kaftancıoğlu Silivri Ceza İnfaz Kurumu'na götürülmek üzere yola çıktı.

Kaftancıoğlu'nun prosedür gereği cezaevine girip aynı gün içinde çıkması bekleniyor.

Kaftancıoğlu'na ‘kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret’ten verilen 1 yıl 6 ay 20 gün ile ‘Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak’tan verilen 1 yıl 8 ay hapis cezalarını kanunda öngörülen suç tiplerine uyduğu gerekçesiyle onayan daire, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan verilen 2 yıl 4 ay hapis cezasını ise 1 yıl 9 ay olarak düzelterek onama kararı vermişti.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /