Bursa'da AVM'de Yangın Çıktı Tavan Çöktü

Son Dakika. AVM’de yangın çıktı, AVM’nin tavanı çöktü. Bursa'da bir AVM'deki mağazada çıkan yangın sonucu tavan çöktü, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Bursa'da AVM'de Yangın Çıktı Tavan Çöktü

Bursa'da büyük bir alışveriş merkezi Zafer Plaza'da bir mağazada çıkan yangın sonrası tavan çöktü. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edilirken, göçük altında kalanların olup olmadığı araştırılıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Şu anda can kaybı ve yaralı bilgisi yok" dedi.

Mağazada alışveriş yapan vatandaşlar kendilerini panik içinde dışarı atmaya çalıştı.

Olay yerine çok sayıda polis, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı ve Can Kaybı Bilgisi Yok

Canlı yayına telefonla bağlanan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Malumunuz bölge, tarihin ortaya çıkarılması adına lüzumsuz yapılardan, eskimiş ve fonksiyonunu yitirmiş binalardan ayıklanıyordu. Bu noktada da AVM'nin ek binası olarak kullanılan binanın çalışması, bizatihi AVM yönetimi tarafından yapılıyordu. Topu onlara atmak için söylemiyorum ama nihayetinde iş birliği içerisindeyiz. İstişarelerini yaptığımız bir çalışmaydı. Bir kısımda göçme meydana geldi. Allaha hamdolsun şu an için bir can kaybı ya da yaralanma söz konusu değil. Gerekli müdahale, ekipler tarafından yapılıyor. Üst taraftaki çalışmanın etkisi olabilir, başka bir şey olabilir. Tavandaki çökmeden mütevellit bir sıkıntı, öyle söyleyeyim." dedi.

Olayla İlgili İlk Görüntüler