Bitcoin Dibe Vurdu

Son Dakika. Bitcoin yine sert düştü. 30 bin doların altına düşen Bitcoin yatırımcısına ciddi endişeler veriyor. Yarım saat içinde 2 bin 300 dolar değer kaybetti.

Bitcoin Dibe Vurdu

Hafta bandan beri büyük kayıplar yaşayıp tekrardan yükselen bitcoin yine pis düştü. Dün 30 bin doların altına düşen Bitcoin, tepki alımlarıyla yeniden 31 bin dolar seviyelerine kadar yükselmişti. Bugün gün içinde 32 bin doları gören Bitcoin yeniden bir çakılma yaşayarak 29 bin dolar seviyelerine kadar geriledi.

29 Bin 273 Doları Gördü

Az önce anlık düşüş yaşayan Bitcoin yarım saat içerisinde yaklaşık 2 bin 300 dolar değer kaybetti. Yeniden toparlanma aşamasında olan bitcoin, bugün yüzde 5,13 değer kaybına uğradı. 16.12 saatlerinde Bitcoin 29,402 dolardan işlem görüyor.

ABD’li Ekonomist Uyarmıştı

Kripto paraya karşı tutumuyla bilinen ABD'li ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin'in 30 bin doları kalıcı olarak aşağı yönlü kırması durumunda 'çöküş' yaşayacağını ve 10 doların altını görebileceğini belirtti.Bitcoin’in üst üste 30 bin doların altına düşmesi yatırımcının endişelerini arttırıyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eğer 30 bin doların altında kesin olarak kırılırsa 10 bin doların altına düşeceğini tahmin ettiğini belirterek yatırımcıların ne yapması gerektiği hakkında bir karar vermeleri gerektiğini söyledi.

İşte Schiff’in O paylaşımı;

‘’ Eğer Bitcoin 30 bin doların altına kesin olarak kırılırsa, büyük olasılıkla 10 bin doların altına düşecek gibi görünüyor. Bu, Bitcoin sahibi olan herkesin şimdi vermesi gereken çok önemli bir karar olduğu anlamına geliyor. Ne yapacaksın? Panik yapmamak ve ani bir karar vermemek için şimdi karar versen iyi olur.’’