Başkentte Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu! 3 ölü

Başkent Ankara'da akşam saatlerinde bir kafede çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kurşunların hedefi olan 3 kişi can verirken, 1 kişide ağır yaralandı.

Başkentte Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu! 3 ölü

3 kişinin can verdiği, 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı kavga olayı akşam saatlerinde Ankara Mamak'ta bulunan bir kafede meydana geldi. 

3 kişi can verdi

Gelen son dakika bilgilerine göre Ankara Mamak'ta bulunan bir kafede henüz bilinmeyen nedenle iki grup arasında tartışma çıktı. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa süre içinde arbedeye dönüştü ve silahlar patladı. Kısa süre içinde olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları ilk incelemede kurşunların hedefi olan 3 kişinin can verdiğini, 1 kişinin de ağır yaralandığını belirledi. 

Yaralı kişi olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden kişilerin cansız bedenleri yapılan savcılık incelemesi sonrasında morga kaldırıldı. Öte yandan olayların daha fazla büyümemesi için polis olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili olarak inceleme sürüyor.