Balıkesir'de Art Arda İki Deprem!

Balıkesir'de 4.1 ve 4.7 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Bursa ve çevre illerde de hissedildi. Ayrıca bölgede 2 saat içinde 30 artçı deprem yaşandı.

Balıkesir'de Art Arda İki Deprem!

Balıkesir'in Karesi ilçesinde sat 01.13 ve 01.58'de iki deprem meydana geldi. İlk depremin şiddeti 4.1 olurken, ikinci deprem ise 4.7 büyüklüğündeydi. Depremler İstanbul, Bursa ve çevre illerde de hissedildi. Valilik'ten "Olumsuz bir durum bulunmamaktadır." denildi.

AFAD'dan ilk depreme ilişkin yapılan açıklamada, "Balıkesir'in Karesi ilçesinde saat 01.13'te meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.

VALİLİK'TEN İLK AÇIKLAMA

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, her iki depreme ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Karesi İlçemiz kırsalında meydana gelen 4.1 ve 4.7 büyüklüğündeki iki deprem sonucunda ilk tarama sonuçlarına göre olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Afad ve Jandarma ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.