Bakan Müjdeyi Verdi! Devlet Otoyol ve Köprüleri Bayramda Ücretsiz Olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramında da devlet bünyesinde bulunan otoyol ve köprüler ücretsiz olacağı müjdesini verdi.

Bakan Müjdeyi Verdi! Devlet Otoyol ve Köprüleri Bayramda Ücretsiz Olacak

Devlet Otoyol ve Köprüleri Bayramda Ücretsiz Olacak

TRT'de programa katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramında da devlet bünyesinde bulunan otoyol ve köprüler ücretsiz olacağı müjdesini verdi. 

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu, küresel çapta yaşanan koronavirüs pandemisi sebebiyle dünya genelinde ticaret hacminin daraldığını, buna rağmen Türkiye 'de ticaret hacminde artış yaşandığını söyledi.Türkiye 'de lojistik sektörünün gelişmesi için çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Bakan Karaismailoğlu, gelecek 30 yılı planladıklarını, gelecekte lojsitik üs olmamız için gerekli yatırımları yaptıklarını aktardı. Bakan Karaismailoğlu, taşımacılıkta demir yolunun ve deniz yolunun payının artacağını sözlerine ekledi.

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da devlet otoyollarının ve köprülerin ücretsiz olacağını aktaran Bakan Karaismailoğlu, Türkiye'de yatırımların yüzde 65'ini kara yoluna yaptıklarını, kaliteli yollar sayesinde kazaların azaldığını ve son olarak ta otoyollarda ki hız sınırlarını 140 km'ye çıkardıklarını açıkladı.