Af Mı Çıkıyor? MHP, Adalet Bakanı Bozdağ İle Görüşecek

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'de gündem belirlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinde suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen yeraltı dünyası ünlülerinden Alaattin Çakıcı'yı kabul eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Af mı çıkacak?' Sorusunu akıllara getirmişti.

Af Mı Çıkıyor? MHP, Adalet Bakanı Bozdağ İle Görüşecek

Milliyetçi Hareket Partisi Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, bugün yeni bir açıklamada bulunarak 'infaz hesaplamasının gözden geçirilmesi' hususunu adalet bakanı Bekir Bozdağ ile görüşeceklerini ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Alaattin Çakıcı'nın ağustos ayı içerisinde gerçekleştirdikleri görüşmenin sonrasında genel af konusu gündeme gelmişti. İkili arasında genel af hususunun görüşüldüğü iddiaları, Çakıcı ve Bahçeli tarafından yalanlanmıştı.


MHP Yetkilileri, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ İle Görüşecekler


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yapmış olduğu açıklamada tartışmaları yeniden alevlendirdiği. Yıldız, konuyla alakalı adalet bakanı Bekir Bozdağ ile görüşeceklerini açıkladı.


MHP, Bakan Bozdağ İle İnfaz Hesaplamasının Gözden Geçirilmesini Görüşecek

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldız, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşeceklerini Twitter hesabı üzerinden duyurmuştu.


Genel Af, MHP'nin 2018 Seçim Vaadiydi

Milliyetçi Hareket Partisi 2018 senesinde seçime giderken af hususunu seçim beyannamesini eklemişti. MHP kanadı bazen bu konuya yönelik hazırlık yaptığını duyururken, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tartışılan bir yasa tasarısı olmadı. MHP Genel Başkanı Yardımcısı Yıldız ile Adalet Bakanı Bekir Bozdoğ’la  görüşmesini ise ‘bir af tasarısı çıkar mı?’ soru sonu yeniden akıllara getirdi.