Adana'da Korkunç Kaza: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Son dakika haberi: Adana 'nın merkez Yüreğir İlçesi 'nde feci bir trafik kazası meydana geldi. Feci kazada çok sayıda ölü ve yaralı var.

Adana'da Korkunç Kaza: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Son dakika haberi: Adana 'da feci bir trafik kazası meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Adana 'nın merkez Yüreğir ilçesinde Solaklı Mahallesinde bulunan Karataş yolu üzerinde feci bir kaza meydana geldi. Bir servis midibüsü ile iş makinesinin çarpışması sonucu meydana gelen feci kaza sonucu ortalık savaş alanına döndü.

Midibüsün devrildiği feci kaza sonucunda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtilirken, kazanın ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler, kazada yaralananlara ilk müdahaleleri yaptı ve çevredeki yakın hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı.

DETAYLAR BELLİ OLDU

Karataş Belediyesine ait sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen 01 C 9242 plakalı midibüs, Adana-Karataş yolu Solaklı mevkisinde operatör İbrahim Çeker yönetimindeki 4202028 plakalı kepçeyle çarpıştı. Çarpışma üzerine olay yerine AFAD, Can-Kur ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi.

Ekipler ve vatandaşların da yardımıyla ambulanslara alınan yaralılar, çevrede hastanelere kaldırıldı.

Kazada, Haydar ve Elzem Ateş ile Murat Kazım Aydın yaşamını yitirirken, hastaneye kaldırılan yaralıların sayısı 20'ye yükseldi.

Midibüstekilerin, askere gidecek olan Haydar Ateş'i uğurlamak için Adana Büyükşehir Otogarı'na gittiği öğrenildi.

Ekiplerin olay yerinde incelemesi sürerken, midibüs içerisinde koltuk sayısından fazla yolcunun bulunduğu iddia edildi.

Kamubulteni.com  | Ankara