1500 İşçi Alımında Mülakat Olmayacak

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Başkanı, yaptığı son dakika açıklamasında , 1500 işçi alımında mülakat olmayacağını , atanacak kişilerin kura ile belirleneceğini söyledi.

1500 İşçi Alımında Mülakat Olmayacak

TTK işçi alımında ikinci detay da belli oldu.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu, kuruma 1500 işçi alımına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Eroğlu yaptığı son açıklamada , TTK 'ya 1500 işçi alımının lise mezunları için KPSS şartı olmadan ve tüm kadrolara kura ile alım yapılacağını söyledi. Öte yandan yapılan açıklamada , alımlarda herhangi bir mülakat olmayacağını , atanacak kişilerin sadece kura yöntemi ile belirleneceğine yer verildi. 

TTK Genel Müdürü Eroğlu , konu ile ilgili yaptığı son açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle bin kişi için müracaatları alacağız. Yazının geldiği gün itibariyle TTK yönetiminden kararın çıkması, resmi gazetede yayınlanması ve İş-Kur'a müracaat adımları var. Sonrasında işlemler hızlanacak. Bin kişilik talepler alınacak. Noter vasıtası ile herkes kuraya girecek. Tek bir kura var, mülakat yok. Birinci paket böyle hallolacak. İkinci 500lük paket ise Şubat ayında ilana çıkacak şekilde hazırlıkları yapılacak. Bin 500 işçi alımı Şubat sonuna kadar tamamlanacak" 

TTK İŞÇİ ALIM İLANI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Daha önce yaptığı açıklamada TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, alıma ilişkin ilanın Ocak ayının ilk haftasında geleceğini söylemişti. Ancak Bakanlıktan onay yazısı geç çıkınca 1500 'lük alım ertelendi ve alımın Şubat ayında yapılacağına yer verildi.

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN