10 Bin Polis/PÖH Alımı İçin Tarih Netleşiyor

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 10 bin yeni polis alımı için tarih netleşmeye başlıyor. 23. dönem POMEM sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni dönem Polis/PÖH alımı için tarih belli olmaya başladı. Detaylar kamubulteni.com özel haberinde.

10 Bin Polis/PÖH Alımı İçin Tarih Netleşiyor

23. dönem POMEM sonuçları açıklandı ve yeni polis alımı için tarih netleşmeye başladı.

Önceki gün Polis Akademisi Başkanlığı bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda 10 bin polis alımı mülakat yer ve tarihlerine yer verildi. 23. dönem POMEM mülakat yer ve tarihlerinin açıklanmasının ardından yeni polis alımı için de takvim belli oldu.

MÜLAKATLAR 19 KASIM 'DA BAŞIYOR

POMEM polis alımı için spor mülakatı 19 Kasım günü başlayacak. Pazartesi günü Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde başlayacak olan seçim aşamalarında adaylar önce ön sağlık aşamasına da ha sonra ise spor aşamasına alınacak. Herhangi bir aşamayı geçemeyen aday diğer aşamaya katılamayacak. Sporu da başarı ile geçen adaylar sözlü mülakat tarihlerini bekleyecek.

Gerekli belgeler şu şekilde;

YENİ 10 BİN POLİS ALIMI İÇİN SÜREÇ DE BELLİ OLMAYA BAŞLADI

23. dönem POMEM mülakat duyurusunun gelmesinin ardından yeni 10 bin polis alımı için de süreç belli olmaya başladı. 23. dönem POMEM'ler eğitime başladığında yeni dönem polis alımı için ilan yayımlanacak.

23. dönem POMEM spor mülakatları 3 hafta kadar devam edecek. Spor mülakatının ardından sözlü mülakatların Aralık ayı sonu ya da Ocak ayının ilk haftaları gibi yapılması bekleniyor. Sözlü sonuçlarının açıklanması ve kazanan adayların çağrılması , eğitime başlaması ise Şubat-Mart aylarında ancak yapılabilecek.

Bu da yeni dönem 10 bin polis alımı için ilanın Mart ayı sonlarında yayımlanması anlamına gelmektedir.

ADAYLAR PÖH İSTİYOR

yeni dönem 10 bin polis alımı beklenirken polis adayları, yeni dönem alımının özel harekat olarak yapılmasını istiyor. Bu konuda henüz net bir bilgi yok. Alımın Polis memuru olarak mı PÖH olarak mı yapılacağı Aralık ya da Ocak ayında belli olacak. Resmi açıklama geldiği anda Kamubulteni.com 'da olacak.

Peki sizce yeni dönem alımı pomem polis memuru mu yoksa özel harekat olarak mı yapılmalı. Yorum kısmı aşağıda...

PÖH/POMEM DUYURUSU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN ---KADIN ERKEK DİĞER POMEM/PÖH ADAYLARI İLE BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPMAK İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYE OLUN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara