Tarım Bakanlığı 826 İşçi Alımında Boş Kalan 247 Kadroya Yeni Alım Yapacak

Tarım Bakanlığı 2021 yılı sürekli işçi alımına dair son dakika duyurusu yayımlandı ve asıl ile yedek adaylardan 247 kişinin gelmediği, bunların yerine yeni aday seçimi yapılacağına yer verildi.

Tarım Bakanlığı 826 İşçi Alımında Boş Kalan 247 Kadroya Yeni Alım Yapacak

Tarım Bakanlığı işçi alımında ne olacak?

Tarım Bakanlığı az önce bir duyuru yayımladı ve geçen aylarda yapılan, kura sonucu açıklanan işçi alımında asıl ve yedek adaylardan birçoğunun gelmediği bildirildi. Kazandığı halde gelmeyen 247 kişi için daha önce başvuru yapanlar arasından yeniden kura çekimi olacak. 

RESMİ DUYURU

Tarım Bakanlığı resmi duyurusu şu şekilde:

"826 işçi alımı kapsamında 16.01.2021 tarihinde çekilen noter kurası neticesinde belirlenen asil ve yedek adaylardan şartları taşımadığı sebeple atama yapılamayan 247 işçi kadrosu için 15.03.2021 tarihinde saat 10:00' da Bakanlığımızın Eskişehir Yolu Merkez Kampüsünde bulunan Atatürk Konferans Salonunda noter kura çekimi yapılacaktır."

NE OLACAK?

Tarım Bakanlığı işçi alımında daha önce başvuru yapan ve kurada adı çıkmayanlar tekrar kuraya alınacak. Hangi kadrolar , hangi şehirler için kura çekileceği belli değil. 15 Mart günü kura çekimi yapıldığında takipçilerimizle paylaşacağız.

Not: Yeni başvuru olmayacak. Önceki başvurulardaki listeler kuraya alınacak.

Bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN