PTT Personel Alımı Kesin Sınav Sonuçları Açıklanıyor (Sözlü Mülakat Ne Zaman?)

PTT 5 bin personel alımı kesin sınav sonuçları için bekleyiş sona eriyor. Peki sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözlü mülakatlar ne zaman?

PTT Personel Alımı Kesin Sınav Sonuçları Açıklanıyor (Sözlü Mülakat Ne Zaman?)

PTT 2018/1 5 bin personel alımı kesin sınav sonuçları açıklanıyor.

PTT tarafından, personel alımı için yapılan sınavın ardında nsonuçlar geçtiğimiz ay açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından itiraz başvuruları alındı. Yazılı sınava itiraz eden adayların değerlendirmeleri de yapıldı ve kesin sınav sonuçlarının açıklanması için geri sayım başladı. 

PTT 'den yapılan açıklamada kesin sınav sonuçlarının 19 Ekim Cuma gününe kadar açıklanacağına yer verildi. 19 Ekim gününün gelmesi ile birlikte PTT personel alımı için yazılı sınava giren adaylar, sonuçları beklemeye başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak PTT personel alımı sonuçlarını bekleyen adaylar için bu haberimizi kaleme aldık.

SONUÇLAR SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

PTT personel alımı sonuçlarının açıklanacağı saat henüz belli değil. Ancak sonuçların öğleden sonraki saatlerde açıklanması bekleniyor.  Sonuçların açıklanması ile sözlü mülakat tarihlerinin de belirlenmesi bekleniyor. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara