ÖSYM'den DİB MBSTS Sınav Yerleri Duyurusu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, 10 Nisan'da uygulanacak DİB MBSTS ile ilgili sınav yerleri duyurusu yayımladı.

ÖSYM'den DİB MBSTS Sınav Yerleri Duyurusu

ÖSYM'den yapılan duyuruda, sınava başvuru yapan adayların sınava girecekleri yerleri ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecekleri belirtilirken, sınav saatiyle ilgili de adaylar uyarıldı. ÖSYM'nin www.osym.gov.tr adresinden yayımlanan resmi duyuruda konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi: 

10 Nisan 2021 tarihinde uygulanacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2021-DİB-MBSTS) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 31 Mart 2021 tarihinde saat 15.45'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

10 Nisan 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-DİB-MBSTS için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI