MSÜ Seçim Aşamaları Başladı: PERTEM'den Mülakata Girecekler İçin Duyuru

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. PERTEM 'de yayımlanan duyuruda MSÜ seçim aşamalarının başladığına ve mülakata gelecek adayların kalacağı yer için detaylara yer verildi.

MSÜ Seçim Aşamaları Başladı: PERTEM'den Mülakata Girecekler İçin Duyuru

PERTEM'den MSÜ duyurusu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda MSÜ mülakat aşamalarına girecek adayların kalacağı yerlere ilişkin bilgilere yer verildi.

PERTEM 'de yayımlanan duyuru şu şekilde;

2020 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Adaylarının Konaklama İçin Kredi ve Yurtlar Kurumundan Faydalanması İle İlgili Duyuru

1. Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Meslek Yüksek Okulları seçim aşamalarına katılacak adaylar 20 Temmuz-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında Kredi Yurtlar Kurumunun belirlemiş olduğu Tahsin Banguoğlu Erkek Öğrenci Yurdu ve Mehmet Akif Kız Öğrenci Yurdundan istifade edeceklerdir. Aileler yurt kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle yurtta kalamayacaklardır.

2. Tahsin Banguoğlu Erkek Öğrenci Yurdu Söğütözü Mahallesi 2180 Cad.No:15 Çankaya'da merkezi konumda bulunmaktadır. Tel: 0 312 287 57 78-79

3. Erkek öğrencilere hizmet verecek olan yurdun toplam kapasitesi 558 kişidir. 4 katlı olan binada her katta 6'şar kişilik odalar bulunmaktadır. Katlarda ortak banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Adaylar günlük yaklaşık 6,67 TL ücret ödeyerek yurttan istifade edebilecektir. Adaylardan depozito ücreti alınmayacaktır. Adaylar kayıt esnasında kimlik ve sınav yeri giriş belgesinin fotokopilerini verecek, ücretlerini peşin olarak Ziraat Bankasının yurda ait hesabına yatıracaklardır.

4. Mehmet Akif Kız Öğrenci Yurdu Beştepe Mahallesi Alparslan Caddesi No:3 Yenimahalle/ANKARA merkezi konumda bulunmaktadır. Tel: 0312 212 61 08

5. Kız öğrencilere hizmet verecek olan yurdun toplam kapasitesi 600 kişidir. 9 katlı olan binada 6'şar kişilik odalar bulunmaktadır. Katlarda ortak banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Adaylar günlük yaklaşık 6,67 TL ücret ödeyerek yurttan istifade edebilecektir. Adaylardan depozito ücreti alınmayacaktır. Adaylar kayıt esnasında kimlik ve sınav yeri giriş belgesinin fotokopilerini verecek, ücretlerini peşin olarak Ziraat Bankasının yurda ait hesabına yatıracaklardır.

6. Temin sürecinde özel şirket tarafından sabah kahvaltısı ve akşam yemeği cüzi ücret karşılığı verilmektedir. Yurtlardan randevu almadan faydalanılamayacaktır.

Aşağıdaki yorum kısmından MSÜ seçim aşaması tecrübelerinizi ve merak ettiklerinizi yazabilirsiniz.