MEB'den Bursluluk, Ehliyet ve AÖL Sınav Duyurusu (MTSK - Açık Lise İş Takvimi ve İOKBS Tarihleri)

MEB tarafından bir duyuru yayımlandı ve ODSGM koordinesinde yapılacak LGS, İOKBS (Bursluluk) Açık Lise ve ehliyet sınav tarihlerine yer verildi.

MEB'den Bursluluk, Ehliyet ve AÖL Sınav Duyurusu (MTSK - Açık Lise İş Takvimi ve İOKBS Tarihleri)

MEB'den AÖL, Bursluluk ve MTSK sınav duyurusu.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi yazıda sınav tarihlerine yer verildi. 

Merkezi Sistem Sınav Yönergesi kapsamında 2020 yılında Ölçme , Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak sınavların tarihlerinin korona sonrası güncellendiğinin belirtildiği açıklamada sınav tarihlerine şu şekilde yer verildi:

20 Haziran 'da LGS yapılacak.

BURSLULUK SINAVI

2020 yılı Bursluluk sınavı 5 Eylül 2020 günü yapılacak. 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. Sınıflar ve Hazırlık Sınıfı öğrencilerinin katılımı ile sınav yapılacak.

AÇIK LİSE SINAVLARI

2019-2020 ile 2020-2021 eğitim öğretim yılı Açık lise sınavları hakkında detaylar ise şu şekilde:

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi- I. Dönem Sınavı 2020-2021 AÖO- AÖL- AÖIHL- MAÖL/ 1

Sınav tarihi: 

5-6 Aaralık 2020

MTSK E SINAVI

Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri e-Sınavı ise Haftanın 7 (Yedi) Günü 81 İldeki e-Sınav Salonlarında, Randevulu Sistemle yapılacak. Ehliyet sınav tarihleri sürücü kursları tarafından kursiyerlere bildirilecek.

SINAVLARIN SÜRECİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN