Kontenjan Yine Arttırıldı: Bekçi Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Açıklanıyor

EGM 2019 yılı bekçi alımı sözlü mülakat sonuçları için bekleyiş sona eriyor. Edinilen bilgilere göre bekçi alımında kontenjan arttırıldı ve mülakat açıklama için süreçte sona gelindi.

Kontenjan Yine Arttırıldı: Bekçi Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Açıklanıyor

Bekçi alımı sözlü mülakat sonuçları açıklanıyor.

EGM 2019 yılı bekçi alımı için geçtiğimiz gün açıklama gelmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 8 bin 167 bekçi alımında kontenjanın bir kere daha arttırıldığını ve sözlü mülakat sonuçları için son incelemenin yapılacağını söyledi.

7 Aralık 2019 günü açıklama yapan Bakan Soylu , , 8 bin 167 bekçi alımında kontenjanın önce 8 bin 242 'ye çıkarıldığı bildirildi. Bu sayının adındna kontenjan 500 arttırıldı. Arttırılan 500 'lük kontenjan İstanbul 'a verildi. 

İlanda İstanbul 'a 1000 bekçi alınacağı bildirilirken , son kontenjan arttırımı ile birlikte İstanbul 'a 1500 bekçi verilecek. 

Bekçi adayları bu sayfada >> TIKLA KATIL

SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI

Bekçi alımında sözlü mülakatlar geçtiğimiz Ekim ayında yapıldı. Ekim ayının ilk günü başlayan ve son günlerinde biten sözlü mülakatların sonuçları beklenmeye başladı. 

Sözlü mülakat sonuçları ise 1,5 aydır bekleniyor. Geçtiğimiz gün konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 8 Aralık günü Polis Akademisi 'nin sözlü mülakatlar hakkında son bir değerlendirme yapacağnı ve değerlendirme sonras bekçi alımında sonuçların açıklanacağına yer verildi. 

Edinilen bilgilere göre bekçi alımında son inceleme de yapıldı. Yapılan inceleme sonrası liste belirlendi ve sonuç açıklamak için süreç başladı.

Bu hafta bekçi alımı sözlü mülakat sonuçları açıklanacak. Mülakat sonuçları açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN