Komando Uzman Erbaş Alımı Mülakatları Sürüyor-Yeni Jandarma Alımı Ne Zaman?

Jandarma Genel Komutanlığı komando uzman erbaş alımı yapıyor. Alım için mülakatlar devam ederken adaylar yeni alımın ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

Komando Uzman Erbaş Alımı Mülakatları Sürüyor-Yeni Jandarma Alımı Ne Zaman?

Jandarma Komando Uzman Erbaş alımı mülakatlarında sona geliniyor.

Komando uzman erbaş alımı için mülakatlarda sona gelinmesi ile birlikte mülakata giren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını, giremeyen adaylar ise yeni dönem komando uzman erbaş alımlarının ne zaman yapılacağı sorularını bize sormaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların sorularını yanıtlamak için bu haberimizi kaleme aldık.

MÜLAKATLAR 1 EKİM 'DE BAŞLADI

Başvuruları geçtiğimiz yılın sonunda alınan ve yoğun başvuru olması nedeniyle ayrı ayrı mülakatları yapılan komando uzman erbaş alımında sona Ankara ve çevresinden başvuranlar kaldı. Ankara ve çevresinden komando uzman erbaş alımına başvuran adaylar mülakatlara girmeye devam ediyor. Mülakat sonuçlarının ise iki haftaya açıklanacağı iddia ediliyor Ancak bu konuda net bir bilgi yok. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

YENİ KOMANDO UZMAN ERBAŞ ALIMI NE ZAMAN?

Jandarma 'ya yeni komando uzman erbaş alımının yakın tarihte yapılması beklenmiyor. Ciddi şekilde başvuru olması ve mülakatlara yüzbinlerce kişinin alınması ile şimdiye kadar çok sayıda komando uzman erbaş alımı yapıldı. 2018 yılı ihtiyacının da karşılandığı alım sonrasında yeni alımın önümüzdeki yıl yapılması bekleniyor. Yeni komando uzman erbaş duyurusunu bekleyenler biraz fazla bekleyecekler. (Ağustos 2019 gibi yayımlanabilir)

Asayiş uzman erbaş duyurusunun ise yıl bitmeden gelmesi bekleniyor. 

İlan yayımlandığı anda ve komando uzman erbaş sonuçları açıklandığı anda Kamubulteni'nde olacak. Bildirim alarak haberdar olmak iöin;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara