İçişleri Bakanlığı 1200 Personel Alımı Başvuru Sonuçları ve Evrak Teslimi Ne Zaman?

İçişleri Bakanlığı 1200 kamu personeli alımında internetten başvuru sonrası herhangi bir işlem yapılacak mı? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak. Evraklar ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar.

İçişleri Bakanlığı 1200 Personel Alımı Başvuru Sonuçları ve Evrak Teslimi Ne Zaman?

İçişleri Bakanlığı personel alımında , internetten başvuru sonrası izlenecek yol.

İçişleri Bakanlığı farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 1200 personel alımı yapıyor. Söz konusu personel alımı için başvurular önceki gün başladı. İlk olarak kamubulteni.com 'un takipçilerine aktardığı başvurular için şimdiden binlerce kişi müracaat etti.

Başvurusunu internet üzerinden yapan adaylar, ön başvuru sonrası yapılacak işlemleri araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak başvurusunu yapan adaylari çin bu haberimizi yazdık.

BAŞVURU SON GÜNÜ: 26 ŞUBAT 2019

Personel alımı başvuruları 26 Şubat gününe kadar e Devlet kapısı üzerinden alınacak. Başvuru özel şartları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

Başvuru yaptıktan sonra başvuru formunun çıktısını alın.

SONUÇLAR NE ZAMAN? BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA NE OLACAK?

İçişleri 1200 sözleşmeli kamu personeli alımı başvurusunu yaptıktan sonra sonuçlar beklenecek. Personel alımı sonuçları 21 Mart 2019 günü açıklanacak. Açıklanacak sonuçlarda sıralamaya yer verilecek.

Sıralamanın belirlenmesinin ardından KPSS puanına göre mülakata girmeye hak kazanan adaylar Valiliklere evrak teslimine gidecek. 

Evraklar , 21 Mart günü sonuçlar açıklandıktan sonra Valiliklere teslim edilecek. 

Evraklar şu şekilde;

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK , YENİ MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN