Diyarbakır Belediyesi 387 Memur Alımı Sonuçları Neden Açıklanmadı? Sonuçlar Ne Zaman?

Diyarbakır Belediyesi zabıta, itfaiye eri ve kamu personeli alımı başvuru sonuçları neden açıklanmadı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Diyarbakır Belediyesi 387 Memur Alımı Sonuçları Neden Açıklanmadı? Sonuçlar Ne Zaman?

Diyarbakır Belediyesi memur alımı sonuçları neden açıklanmadı?

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, geçtiğimiz ay 387 memur alımı için ilana çıktı. En az lise mezunu adaylar arasından 60 KPSS ile yapılan memur alımına 25 bin civarında başvuru oldu. 

Rekor düzeyde başvuru sonrası sonuçlar beklenmeye başlandı. 

İLANDA 7-10 MART YAZIYOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı memur alımı ilanında , 6 Mart günü sona erecek başvuruların ardından sıralamaya girenlerin listelerinin 7 ile 10 Mart tarihleri arasında duyurulacağına yer verildi. Ancak 10 Mart geride kaldı ve sonuçlar hala açıklanmadı.

Adaylar ise sonuçların neden açıklanmadığını araştırmaya başladı.

Bu konuda henüz bir açıklama gelmedi ancak , 25 binden fazla kişinin başvuru yapması nedeniyle sonuçların geciktiği tahmin ediliyor. Başvuru yapan tüm adayların sisteme kaydedilmesi ve KPSS puan sıralamasına tabi tutulması, her kadro için belirlenecek listelerin yayımlanması , fazla başvuru olması nedeniyle gecikiyor. 

Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Sonuç açıklama tarihi için henüz net bir bilgi yok. Ancak sonuçlar açıklandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak. Bildirimle haberdar olmak için >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

İnstagram hesabımız için TIKLAYIN