Bursluluk Sınavı Soruları ve Cevapları Yorumları (5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Sınıf Bursluluk Sınavı)

2020 yılı bursluluk sınavı sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardından öğrenciler sınavda sorulan soruları ve cevapları araştırmaya başladı.

Bursluluk Sınavı Soruları ve Cevapları Yorumları (5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Sınıf Bursluluk Sınavı)

Bursluluk sınav soruları.

2020 yılı Bursluluk sınavı sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardındna öğrenciler , sınavda sorulan soruları araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda Bursluluk Sınavı sorularında öğrencilerin bilgi alış verişi yapması için yazımızı kaleme aldık.

SINAV 100 SORU

Bursluluk sınavında öğrencilere toplamda 100 soru soruldu ve 120 dakika süre verildi. Sürenin sona ermesinin ardından öğrenciler sınavdan çıktı ve sınavda sorulan soruları  ve soruların cevaplarını araştırmaya başladı. 

HANGİ SINIFLAR SINAVA GİRDİ

Sınava 5, 6, 7, 8, 9 10 ve 11 'inci sınıflar girdi. Sınavda 100 soruya yanıt veren öğrenciler , sınavdan sonra soru ve cevapları araştırmaya başladı.

SORU VE CEVAPLAR AÇIKLANACAK MI?

Sınavda öğrencilere sorulan soruların önümüzdeki günlerde yayımlanacak. MEB tarafından soruların yayımlanması sonrası takipçilerimize bildiireceğiz.

Sınava giren öğrenciler, sınavın biraz orlayıcı olduğunu söyledi. 

Siz de aşağıdaki yorum kısmından , bursluluk sınavında karşınıza çıkan soruları ve cevaplaruı yazabilir , diğer adaylarla bilgi alış vverişinde bulunabilirsiniz.

Sonuçlar, 28 Eylül'de ilan edilecek.

Puan hesaplama ve burs için gerekli doğru sayısı için TIKLAYIN