Zahide Yetiş'e Katılan Sakallı Kadının Son Hali Görenleri Şaşkına Çevirdi

Sakalları nedeniyle ses getiren ve hayatının büyük bölümünde dışlanan kadının son hali görenleri şaşırttı.

Zahide Yetiş'e Katılan Sakallı Kadının Son Hali Görenleri Şaşkına Çevirdi

Zahide Yetiş'le adlı televizyon programında sakalları ile adından söz ettiren ve sosyal medya üzerinde fotoğrafları çokça paylaşılan kadının son hali görenleri şaşırttı.

Sakallı olması nedeniyle çevresi tarafından dışlandığını söyleyen ve bu nedenle kocasının da kendisini boşayacağını, evliliğini kurtarmak için Show ekranlarında yayımlanan programa katıldığını söyleyen Gülseren isimli kadın yardım istemiş ve izleyenleri gözyaşlarına boğmuştu. Kadının hormon bozuklukları için tedabi süreci başladı.

Genç kadın, sakanlları nedeniyle başına gelenleri anlatınca izleyenler adeta gözyaşlarına boğuldu.  Gülseren hanım eşinin ailesinin de kendisine sahip çıkmadığını ve kendisini sürekli olarak dışladığını söyleyerek acısını paylaşmıştı. Son zamanlarda artık bakkala bile gidemediğini ifade eden Gülseren hanım, şu açıklamayı yaptmıştı:"Çevredekilerin tepkileri karşısında artık ölmeyi bile düşündüm. Bir tek bana eşim sahip çıktı. Allah eşimden razı olsun. O bana sahip çıkmasaydı, çok daha kötü durumda olurdum."

Zahide Yetiş 'in programına katılan ve yardım isteyen kadının imdadına yine Zahide Yetiş yetişti. Yetiş 'in el attığı olayda Gülseren hanımın tedavisine başlandı. Tedavi süreci kapsamında ilk kez ekranlara çıkan Gülseren hanım son haliyle eşini ve tüm izleyenleri şaşkına uğrattı. Karısının değişimi karşında şaşkınlığını gizleyemeyen Gülseren hanımın kocası, "Aşkım çok güzel olmuş" diyerek elindeki çiçekleri eşine uzattı.

Kamubulteni.com  |  Ankara