Türkiye'de Corona Virüsü Alarmı

Son dakika: Türkiye 'de korona virüsü alarmı. İzmir 'de iki Çinli, yüksek ateş teşhisi ile hastaneye kaldırıldı ve hemene karantinaya alındı. Peki korona virüsü nedir? Belirtileri nelerdir? İşte detaylar.

Türkiye'de Corona Virüsü Alarmı

Son dakika: Türkiye 'de corona virüs alarmı.

Çin 'de ortaya çıkan ve bilançosu her gün artarak devam eden coronavirüsüne karşı mücadele başlatıldı. 

80 KİŞİ ÖLDÜ

Edinilen son dakika bilgilerine göre coronavirüsü , şimdiye kadar 80 kişinin ölümüne neden oldu. 

TÜRKİYE 'DE ÖNLEMLER ALINDI

Çin 'den dünyaya yayılmaya devam eden virüs ile ilgili Türkiye önlemler aldı. İstanbul Havalimanı 'nda termal kameralarla Çin 'den gelenler tarandı. Bakan Fahrettin Koca tüm hazırlıkların yapıldığını ifade etti. 

ÖNCEKİ GÜN KONYA'DA PANİK YAŞANDI

Önceki gün Konya'da Çinli biri hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede tedavi altına alınan kişinin coronavirüsü taşmadığı tespit edilmişti.

İZMİR'DE İKİ KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI

İzmir'in Konak ilçesinde koronavirüs paniği yaşanıyor. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre , Sabah saatlerinde iki kişi hastaneye kaldırıldı. 

Sabahın ilk saatlerinde İzmir 'de bulunan Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi 'ne kaldırılan ve  karantina altına 2 Çinlinin yüksek ateşi olduğu gelen bilgiler arasında.

Corona virüsü şüphesiyle karantinaya alınan iki Çinlinin tedavisi sürüyor.

CORONAVİRÜSÜ NEDİR? BELİRTİLERİ NELERDİR?

Virüs cüdua bulaştıktan sonra 15 gün içinde belirtileri gösterir. Nefes darlığı, öksürük ve ateş, bu hastalığın belirtileri arasında yer almaktadır.