Şifa Kaynağı! Hem Zayıflatıyor Hem de Şişkinliği Yok Ediyor

Ceviz suyunun faydaları saymayla bitmiyor. Cevizin suya konularak elde edilen içeceğin içilmesi sağlık açısından bir çok faydayı beraberinde getiriyor. Uzmanlar ceviz suyunun çağımızın en büyük sağlık sorunlarından birisi olan kilo problemini dengelemede büyük öneme sahip olduğunu, karın şişkinliği ve gaz problemine de iyi geldiğini söylüyor.

Şifa Kaynağı! Hem Zayıflatıyor Hem de Şişkinliği Yok Ediyor

Her hafta tartıda olumlu sonuç almak isteyenlere ceviz suyu tüketimi öneren uzmanlar, Kolestrol, troid, yorgunluk, halsizlik ve strese ceviz suyunun iyi geldiğini belirtiyor. Amerikan Sağlık Bakanlığı2nca da önerilen ceviz, içerdiği Omega-3 yağlarının hem zayıflamada hem de beyin sisteminde büyük fayda gösterdiği bildiriliyor.

Ceviz suyu içmenin zayıflamanın yanı sıra, odaklanma sorununa da iyi geldiği vurgulanıyor. Ceviz suyu yapmak ise çok kolay. gece yatmadan önce bir bardak suyun içerisine bir tam ceviz konularak sabaha kadar bekletilmesiyle ceviz suyu elde edilebiliyor. Emziren anneler, hamileler, kolestrol sorunu olanlar , diyabet hastaları da ceviz suyu tüketerek hem kilo kontrolü yapabilir hem de şifa kaynağı cevizin nimetlerinden faydalanabilir.

SON DAKİKA SAĞLIK HABERLERİ, İŞ HABERLERİ , GÜNDEMDEKİ FLAŞ GELİŞMELER VE DAHA FAZLASI İÇİN TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİNİN MOBİL UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİN. İNDİRMEK İÇİN TIKLA.