Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 27 Temmuz Koronavirüs Tablosunu Paylaştı! İşte Türkiye'deki Son Durum...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca , sosyal medya hesabından koronavirüs konusunda bilgilendirmelerini sürdürüyor. Bakan Koca , 27 Temmuz koronavirüs güncel tablosunu paylaşarak değerlendirmelerde bulundu. Çin'in Wuhan kentinde 2019 Aralık'ta çıktıktan kısa süre sonra dünyaya yayılan ve 650 binden fazla insanın ölümüne milyonlarca insanın hastalanmasına neden olan koronavirüs ülkemizde de ölüm saçmaya devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 27 Temmuz Koronavirüs Tablosunu Paylaştı! İşte Türkiye'deki Son Durum...

27 TEMMUZ KORONAVİRÜS GÜNCEL TABLOSU YAYIMLANDI

Yeni tip koronavirüsle ilgili günlük olarak bilgilendirmelerini sürdüren Sağlık Bakanı Koca, 27 Temmuz yeni tip koronavirüs tablosunu paylaşarak şu değerlendirmelerde bulundu:

26 Temmuz'da Tablo Nasıldı?

Sağlık Bakanlığı tarafından 26 Temmuz Koronavirüs tablosu dün akşam saatlerinde paylaşılmıştı. İlgili tabloya göre 26 Temmuz'da koronavirüs nedeniyle 17 kişinin hayatını kaybettiği, 972 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirilmişti. 26 Temmuz'daki test sayısı 40 bin 16 olarak açıklanırken, 26 Temmuz'da iyileşen kişilerin sayısı ise 1010 olarak kayıtlara geçmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise 26 Temmuz verilerine dair, "Yeni vaka sayımız, son günlerdeki ortalamasında. İyileşen hasta sayımızla yeni vaka sayımız arasındaki fark düne yakın. Yoğun bakım, entübe ve riskli gruptaki hasta sayımız yaklaşık aynı düzeyde seyrettiği için vefat sayıları birbirine yakın gerçekleşiyor. " değerlendirmesinde bulunmuştu.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA