Yeşil Reçeteli İlaç Yazmadığı için Doktorun Boğazını Kesti

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir hasta kendisine yeşil reçeteli ilaç yazmadığı için tartıştığı doktorun boğazını kesti.

Yeşil Reçeteli İlaç Yazmadığı için Doktorun Boğazını Kesti

Yeşil Reçeteli İlaç Yazmadığı için Doktorun Boğazını Kesti

Hastaneye bir gün önce gelen bir hasta, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli asistan doktor Kadir Songül’den yeşil reçeteli ilaç istedi. Fizik tedavi asistanı Songul ise yazamayacağını belirtti. Hastaneden ayrılan şahıs bir gün sonra tekrar hastanaye gelerek doktordan ilaç yazmasını istedi.

Doktorun yazmaması üzerine yanında getirdiği jilete davranan şahıs doktorun boğazını kesti. Genç doktorun şah damarına yakın bölgeden yaralandığı öğrenilirken, sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Demokratik Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Ahmet Doğruyol olayla ilgili, "Şiddet maalesef son zamanlarda arttı. Doktor arkadaşımız ilaç yazmadığı için boğazından jiletlendi. Eğer jilet 1 milim daha gitseydi, şah damarını kesecekti." ifadelerini kullanırken, olaydan sonra kaçan Bayram K. isimli şahsın bir kadının çantasını çalmak isterken polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.