SPP Tüm Sözleşmelilere Kadro ve 3600 Ek Gösterge için Çalışmalarını Sürdürüyor 

Sağlık Profesyonelleri Platformu (SPP) , son zamanlardaki çalışmalarıyla sık sık gündeme geliyor ve sağlıkçıların büyük takdirini topluyor.

SPP Tüm Sözleşmelilere Kadro ve 3600 Ek Gösterge için Çalışmalarını Sürdürüyor 

SPP Tüm Sözleşmelilere Kadro ve 3600 Ek Gösterge için Çalışmalarını Sürdürüyor 

Yaklaşık 2 yıldır Sağlık Bakanlığı personelinin 4+2 olan zorunlu hizmet süresine ilişkin girişimlerde bulunan Sağlık Profesyonelleri Platformu yetkilileri, geçtiğimiz gün TBMM 'de ilgili komisyonun misafiri olmuş ve burada önemli değerlendirmelerde bulunarak ilgili komisyonda yer alan teklifte düzenlemeye gidilmesine vesile olmuştu. 

Tüm sözleşmelilerin kadroya alınması ve 3600 ek gösterge konusu da SPP'nin çalışmaları arasında yer alıyor. Sağlıkçıların sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunan SPP yetkilileri, bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı'yı ziyaret ederek, 3600 ek gösterge ve sözleşmeli personelin kadro taleplerini iletti. Mustafa Kalaycı da, Sağlıkçıların sorunlarının çözümü için MHP'nin her zaman adım atmaya hazır olduğunu, bu konularla ilgili kanun teklifi verileceğini ve Çarşamba günü de TBMM Genel Kurulu'nda konuya ilişkin bir konuşma gerçekleştireceğini söyledi.

SPP Saha sorumlusu Aras Ali Altıntaş, Kamu Bülteni'ne yaptığı açıklamada, " Sağlık personelinin sorunlarının çözümü ve daha iyi çalışma şartlarının temini için girişimlerimizi sürdüreceğiz. Bugün , MHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Kalaycı ile görüşme imkanı bulduk. Bizi çok sıcak karşıladı ve sorunlarımızı dinleyerek çözümü için gerekli her türlü adımı atmak istediklerini söyledi. Kendilerine SPP olarak çok teşekkür ederiz." dedi.