Sağlıkta Ek Ödemenin Kapsamı Genişliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada ek ödeme meselesine değindi ve filyasyon ekiplerine de verileceğini söyledi.

Sağlıkta Ek Ödemenin Kapsamı Genişliyor

Ek ödemede kapsam genişliyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Bir basın toplantısı düzenleyen Bakan Koca, toplantıda ek ödeme meselesine değindi. 

Basın mensuplarının 'Sağlık çalışanlarının ek ödemeleri ile ilgili detaylar netleşti mi?' sorusuna Bakan Fahrettin Koca şu şekilde yanıt verdi:

"Bu dönemde çalışan bütün sağlık çalışanlarımız yoğun fedakarlıklarda bulundular. Bunun karşılığını bir ödeme ile yapmanın yeterli olmayacağını düşünüyorum ama imkanlar içinde biz devrede olan sağlık çalışanlarımız için bir çalışma yapıldı. Bugün ya da yarın açıklama yapılır. Filyasyonda olan ekiplerimiz için çalışma yapıldı. Bununla ilgili ödeme yapılacak.

Kovidli hasta takibi ile ilgili bir ek ödeme de bugün veya yarın yayınlanacak genelge ile duyurulmuş olacak. Kovidle ilgilenen çalışanlarımızın tavandan olmak üzere bir düzenleme yapıldı."

KAMUBULTENİ.COM  || ANKARA