İŞKUR Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Sonuç Sayfası (Kura Nerede , Saat Kaçta?)

Sağlık Bakanlığı 5298 kadrolu sağlık işçisi alımı başvuruları İŞKUR aracılığıyla alınmıştı. Söz konusu alım için kura çekimi yapılacak. Geri sayım sona eriyor. İşte kura çekiminin yapılacağı tarih ve kura çekiminin yapılacağı yer ile sonuç açıklama sayfası.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Sonuç Sayfası (Kura Nerede , Saat Kaçta?)

Sağlık Bakanlığı 5 bin 298 kadrolu kamu işçisi alımı kura çekimi için geri sayımda son günlere girildi.

Eylül ayı başında ilan yayımlayan Sağlık Bakanlığı, 81 İl'de bulunan hastanelerin bünyesine en az okur yazar olan adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. İlanın yayımlanmasının ardından Türkiye genelinde yüz binlerce kişi, Sağlık Bakanlığı bünyesinde kadrolu işçi olabilmek için başvuru yaptı.

İŞKUR İnternet şubesi ile İŞKUR Bölge Müdürlükleri aracılığıyla kadrolu sağlık işçisi alımına başvuru yapan yü binden fazla aday, kura çekimi için beklemeye başladı. Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruda söz konusu personel alımı için kura çekiminin 25 Ekim 2018 günü gerçekleşeceğine yer verildi. 

Bu açıklamadan sonra da adaylar 25 Ekim tarihini beklemeye başladı. 25 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan kura çekimi ile, Sağlık Bakanlığı bünyesinde kadrolu işçi olacak adaylar belirlenecek. Kura sonrası herhangi bir mülakat yapılmayacak.

KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi sabah mesainin başlaması ile başlayacak ve sona erene kadar devam edecek. 81 İl için yapılacak kura çekiminin akşama kadar devam etmesi bekleniyor.

KURA ÇEKİMİ NEREDE?

Kura çekimler Ankara'da yapılacak. Kura çekimi sonuçlarını takip etmek için ise Kamubulteni.com mobil uygulamasını cep telefonunuza indirin. Kura çekimi anında ve sonuçlar açıklandığı anda listeler Kambuulteni.com'da olacak. 

Kuralarla ilgili Sağlık Bakanlığı şu ifadeleri kullanmıştı:

İş – Kur tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü www.yhgm.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir. Kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. Bu ilan tebligat yerine geçecektir.

KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI BU ADRESTE

Kura çekimi sonrası listeler Kamubulteni.com 'da olacak. Bildirim alarak haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER