Hastanede Köpük Partisi

Skandal görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayımlandı. Yayımlanan görüntülerde bir hastanede doktor ile hemşirelerin tavırları büyük tepki çekti.

Hastanede Köpük Partisi

Hastane yoğun bakım servisinde köpük partisi.

Oda Tv'den Hülya Kılınç bugün kaleme aldığı yazısında bir devlet hastanesinde yaşanan olayı aktardı. 

Söz konusu haberde, geçtiğimiz aylarda cinsel içerikli skandallar ile adının çalkalandığı belirtilen hastanede bir yoğun bakım servisinde doktor ve hemşirelerin şakalaşmaları, bir birilerine köpük fışkırtması görüntüleri ortaya çıktı. 

Eski milletvekili Yazar Tevfik Diker konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Diker yaptığı açıklamada , yoğun bakım servisinde doktor ile hemşirelerin köpük partisi yaptığını aktardı. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Açıklamada Manisa İl Sağlık Müdürlüğü 'nün görüntülerle ilgili sorşuşturma başlattığı bildirildi. İşte gelen resmi açıklama:

“Müdürlüğümüze bağlı Alaşehir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan haber ve iddialar ile ilgili olarak açıklama yapmaya ihtiyaç duyulmuştur. Müdürlüğümüzce ilgili Varan-1, Varan-2, Varan-3 adlı videolar hakkında 06 Kasım 2019 tarihi itibariyle haberdar olunmuş olup aynı gün içerisinde haklarında idari işlemler başlatılarak soruşturma açılmıştır. İlgili kişiler il içerisinde geçici olarak diğer sağlık kurumlarımıza görevlendirilmişlerdir. Basınımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.”