Fahrettin Koca İmzaladı: Sağlık Personelleri İçin Esnek Çalışma Genelgesi Yayımlandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı bir ek genelde yayımladı ve yayımlanan genelge 81 şehirde bulunan il sağlık müdürleri ile ilçe sağlık müdürlükleri ve sağlık tesislerine gönderildi.

Fahrettin Koca İmzaladı: Sağlık Personelleri İçin Esnek Çalışma Genelgesi Yayımlandı

Son dakika haberi: Sağlık personellerine esnek çalışma.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca 'nın imzası ile genelge yayımlandı. Yayımlanan genelgede , sağlık personellerinin esnek çalışma meselesine değinildi.

CUMHURBAŞKANLIĞI GENELGESİ YAYIMLANDI

Önceki akşam resmi Gazete 'nin mükerrer sayısında önemli bir karar yayımlandı. Yayımlanan kararda kamu personellerinin uzaktan ve dönüşümlü çalışabileceği bildirildi. Bu genelge sonrası gözler kurumlara çevrildi.  Kurumlarda ilk olarak adliyeler ve noterler esnek çalışma yöntemine geçti.

SAĞLIK BAKANLIĞI AÇIKLADI

Sağlık Bakanlığı 81 şehirdeki il ve ilçe müdürlüklere bir ek genelge yolladı. Gönderilen genelgede sağlık personellerinin esnek çalışma detaylarına yer verildi. 

İşte o genelge:

81 şehirdeki il ve ilçe müdürlükleri ile sağlık tesislerine gönderilen bu yazıda , esnek çalışma düzenlemesi illerde İl Sağlık Müdürü, ilçelerde ise il sağlık müdürü ile istişare etmek kaydıyla ilçe sağlık müdürü, sağlık tesislerinde ise başhekimliklere verildi.

Hangi personellerin esnek çalışmacan faydalanacağına bu birimler karar verecek.