Erdoğan'dan Sağlık Personellerini Sevindiren Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aşı olduktan sonra önemli bir son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı açıklamasında sağlık personellerini sevindiren sözler söyledi.

Erdoğan'dan Sağlık Personellerini Sevindiren Açıklama

Erdoğan'dan sağlık personellerini sevindiren açıklama.

Önceki gün akşam saatlerinde Ankara Şehir Hastanesi'ne giden ve koronavirüs aşısı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aşı sonrası bölgedeki basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aşı ile ilgili detayların Sağlık Bakanlığı tarafından belirlendiğini söyleyen Erdoğan, aşıların önceki gün başladığı ve yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. 

Koronavirüs pandemisi sürecinde hayatını kaybeden hastanelere Allah'tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanede , evlerinde tedavi görmekte olan vatandaşlara da acil şifalar diledi.

AŞI

"256 bin kişi şu ana kadar aşı olmuş" diyerek sözlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk günkü aşılamaya ilişkin değerlendirmelerinin sorulması üzerine şu ifadeleri kullandı:"Demek ki müracaatlar iyi ve hastanelerimizdeki performans da bayağı iyi. Yani bütün doktorlarımız, hemşirelerimiz hakikaten yoğun bir ortaya performans koyuyorlar. Zaten bir aşı için de belirlediğiniz süreç bayağı düşük, bayağı seri oluyor demek ki"

SAĞLIK PERSONELLERİNE İYİ HABER

Açıklamasının devamında da sağlık personellerini unutmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün sağlık çalışanlarına bu süreçte ortaya koydukları performans sebebiyle de şahsım, milletim adına teşekkür ediyorum ve inanıyorum ki bu süreç içerisinde ortaya konan bu gayretin karşılığı ne bizler nezdinde ne de Rabbimin nezdinde karşılıksız kalmayacaktır" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA