29 Bin 689 Kamu Personel Alımı Kadro Dağılımı

Sağlık Bakanlığı bünyesine 2019 yılında yapılacak 29 bin 689 kamu personeli alımında ilk kadrolar belli oldu. İşte sayısı belli olan ilk kadrolar ve detaylar.

29 Bin 689 Kamu Personel Alımı Kadro Dağılımı

Son dakika: 29 bin 6689 kamu personeli alımı için kadro dağılımı.

Sağlık Bakanlığı 2019 yılı kamu personeli alımı için heyecanlı ve meraklı bekleyiş devam ederken , geçtiğimiz gün gelen bilgiye göre 29 bin 689 kamu personeli alımı için Cumhurbaşkanlığı 'ndan onay çıktı. Onayın çıkmasının ardından en çok araştırılan konu , kadro dağılımının ne olacağı ve atamaların ne zaman yapılacağı konusu oldu. 

Sağlık Profesyonelleri Platformu Başkanı Aras Ali Altıntaş , yaptığı açıklamada kadro dağılımı için kesin olmayan ilk bilgilerin geldiğini belirtti. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda 29 bin 689 kamu personeli alımında ilk kadro dağılımının belirtildi.

Kesin olmayan ilk bilgilere göre , şimdiye kadar netleşen kadro dağılımları şu şekilde;

"14.360 lisans hemşire
1640 civarı ortaöğretim hemşire
8081 bin küsür tekniker 
1776 teknisyen
Kalan 3 bin küsür diğer lisansiyerler."

Bu sayılar , Sağplık Bakanlığı 'ndan alınan ilk bilgilerdir ve kesin değildir. Ancak sayıların bu şekilde olması bekleniyor. 

DİĞER KADROLARA ALIM

Atama sayısı için yukarıdaki kadroların bilgisine ulaşılmıştır. Kalan diğer kadrolara da atama yapılacak. Ulaşılan bilgi, en fazla alım yapılacak kadrolardır. Diğer kadrolara yapılacak alım sayısı henüz öğrenilemedi. 

Açıklama gelir gelmez kamubulteni.com olarak takipçilerimizle paylaşacağız. Açıklama geldiğinde haberdar olmak, kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için TIKLA VE TAKİP ET

RESMİ AÇIKLAMA GELECEK

Uzun süredir beklenen resmi açıklamanın bu hafta ya da en geç önümüzdeki hafta gelmesi ve atama tarihlerinin duyurulması bekleniyor. 

AÇIKLAMA GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN