Yatırım Ofisi Başkanlığı'na Ahmet Burak Dağlıoğlu Atandı-Kimdir?

Yatırım Ofisi Başkanlığı görevinde değişiklik yapıldı. Salim Arda Ermut görevden alındı ve yerine Ahmet Burak Dağlıoğlu atandı. Peki Ahmet Burak Dağlıoğlu kimdir?

Yatırım Ofisi Başkanlığı'na Ahmet Burak Dağlıoğlu Atandı-Kimdir?

Yatırım Ofisi Başkanlığı 'na atama yapıldı.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararla Yatrıım Ofisi Başkanı değiştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın imzası ile yayımlanan karar şu şekilde;

"3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Yatrıım Ofisi Başkanı Salim Arda Ermut görevden alınmış ve bu suretle boşalan Yatırım Ofisi Başkanlığına Ahmet Burak Dağlıoğlu atanmıştır."

AHMET BURAK DAĞLIOĞLU KİMDİR?

Dağlıoğlı , Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 'ndne mezun oldu  Daha önce Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği genel sekreterliği  görevini de yapan Dağlıoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi mezunudur. 

IE Business School’da Global Master in Finance ve Bahçeşehir Üniversitesi Strategic Marketing and Brand Management alanlarında çift mastır yapan Ahmet Burak Dağlıoğlu,  Yatırım Ajansı’nda Newyork departmanında görev yaptı.

Başbakanlık’ta geçmişte Yatırım Ajansı Başkan Yardımcılığı görevini de yapan Dağlıoğlı,  yine aynı kurumda Kamu-Özel Sektör İş Birliği Daire Başkanliğı görevini de ifa etti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA