Son Dakika: Valiler Kararnamesi Yayımlandı-39 İl'e Yeni Vali Atandı

Son dakika haberi: Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda Valiler Kararnamesi yayımlandı. Yayımlanan kararnameye göre 39 İl'in Valisi değişti.

Son Dakika: Valiler Kararnamesi Yayımlandı-39 İl'e Yeni Vali Atandı

Valiler kararnamesi yayımlandı. Yayımlanan kararnameye göre 39 İl 'in Valisi değişti.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda şu ifadelere yer verildi:

Aşağıda, görev yerleri ile ad ve soyadları yazılı kişiler, karşılarında belirtilen görevlere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 6 ncı maddeleri gereğince atanmıştır.

Devlet Arşivleri Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılıklarına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Nurullah İŞLER, Muhammet Ahmet TOKDEMİR ve Sebahattin BAYRAM atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 4 üncü maddeleri gereğince, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak ÇİFTÇİ görevden alınmış ve bu suretle boşalan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Orhan KOÇ atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 4 üncü maddeleri gereğince, Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Mehmet Abdulhalim TÜRKKANI görevden alınmış ve bu suretle boşalan Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne Bülent TEKBIYIKOĞLU atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Sinema Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mustafa Selçuk YAVUZKANAT atanmıştır.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdullah EREN atanmıştır.

21 Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanırken 17 valinin ise görev yeri değişti.