15 Ekim 2022 tarihli atama kararı Resmi Gazete'de Yayımlandı

15 Ekim 2022 Tarihli ve 31984 Sayılı Resmî Gazete'de Dışişleri Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı'na yapılan atama kararları yayımlandı. İşte atanan isimler

15 Ekim 2022 tarihli atama kararı Resmi Gazete'de Yayımlandı

15 Ekim 2022 tarihli atama kararı Resmi Gazete'de Yayımlandı

15 Ekim 2022 Tarihli ve 31984 Sayılı Resmî Gazete'de Dışişleri Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı'na yapılan atama kararları yayımlandı. Yayımlanan atama kararlarına göre Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Dışişleri Bakanlığında açık bulunan Protokol Genel Müdür Yardımcılığına, Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere yeni isimler atandı. 

İşte ataması yapılan isimler ; 

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Küresel ve İnsani Konular Genel Müdürü Yasin Ekrem SERİM atanmıştır.

Dışişleri Bakanlığında açık bulunan Protokol Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Emin AKSEKİ atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere, ekli listede yer alan Müfettişler 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.