1 Aralık 2020 Resmi Gazete'de Yayımlandı: Kamuya 20 Bin 56 Personel Alımı (Sağlık Personeli-Polis POMEM)

1 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete sayısında duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurulara baktığımızda 3 kuruma 20 bin 56 personel alımı yapıldığı görüldü. KPSS ile yapılan personel alımlarınlarının detayları yazımızda.

1 Aralık 2020 Resmi Gazete'de Yayımlandı: Kamuya 20 Bin 56 Personel Alımı (Sağlık Personeli-Polis POMEM)

1 Aralık Resmi Gazete'de yayımlandı: 20 bin 56 personel alınacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında 3 duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyurularda kamuya en az lise mezunları arasından 20 bin 56 personel alımı yapılacağına yer verildi. En az lise mezunları arasından 12 bin 56 sağlık personeli alımı yapılacağı ve alımın mülakatsız yapılacağı açıklanırken , Polis Akademisi Başkanlığı'na 8 bin polis memuru alımı yapılacağına yer verildi. 

8 BİN POLİS ALIMI

dün Polis akademisi tarafından yayımlanan ve bugün Resmi Gazete'de duyurulan ilanda , lisans ve ön lisans mezunları arasından KPSS puanı ile 8 bin polis alımı yapılacağına yer verildi. Lisans için 60, ön lisans mezunları için 65 KPSS ile yapılacak polis alımının başvuru detayları ve kılavuz için TIKLAYIN

12 BİN 56 SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

Sağlık Bakanlığı bünyesine 12 bin sözleşmeli personel alınacak. Söz konusu ilana başvurular bugün başlıyor. Alıma dair branş dağılımı şu şekilde:

Sağlık Bakanlığı alımı için başvurular ÖSYM aracılığıyla yapılacak. 

Erciyes Üniversitesi ise 56 sağlık personeli alımı yapıyor. İlan için TIKLAYIN