Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: Sedat Peker’le Görüştüm, BAE’ye Gideceğim

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sedat Peker ile görüşmek amacıyla Birleşik Arap Emirlikleri büyükelçiliğine resmi mektup yazdığını söyledi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın toplantısı gerçekleştirdi. Burada yapmış olduğu açıklamada suç örgütü liderliği suçlamasıyla yargılanan Sedat Peker'in susturulması amacıyla hükümetin kampanya başlattığını dile getirdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: Sedat Peker’le Görüştüm, BAE’ye Gideceğim

Ümit Özdağ konuşurken gazetecilerden birinin Sedat Peker ile görüştünüz mü? Sorusuna cevaben, 'Evet, Sedat Peker ile de görüştüm' ifadesini kullanması ise dikkat çekti.

"Sedat Peker'in Tanık koruma programı kapsamında Türkiye'ye geri getirilmesini sağlayacağız" ifadelerini kullanan Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, şu ifadelere yer verdi;

“Birleşik Arap Emirlikleri’nde kendisiyle görüşmeyi istiyorum. Dün Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliği’ne resmi mektup yazarak Zafer Partisi Genel Başkanı ve milletvekili olarak Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret etmek istediğimi bildirdim. Bu ziyaret sırasında Sedat Peker ile ve ailesi ile görüşmek istediğimi ifade ettim.”

Dedi.


Birleşik Arap Emirlikleri'nin Baskılara Boyun Eğmeyeceğini Umut Ediyorum

Ümit Özdağ, bu ziyareti ve görüşmeyi engellemek amacıyla AK Parti'nin çok büyük bir çaba sarf edeceğini beklediğini dile getirirken, diğer taraftan Birleşik Arap Emirlikleri'nin de bu baskılara boyun eğmeyeceğini Umut ettiğini söyledi.