Yusuf Turanlı'dan Flaş Açıklama: Kahta'da Neler Oluyor?

Kahta 'da neler oluyor? Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı 'dan AK Partili İlçe Meclis üyeleri için dikkat çeken sözler geldi.

Yusuf Turanlı'dan Flaş Açıklama: Kahta'da Neler Oluyor?

Kahta 'da neler oluyor?

Kahta İlçe Belediye Başkanı Yusuf Turanlı 'dan flaş açıklama geldi. Turanlı ,  belediye aracına konulan haciz ile ilçe meclis toplantısında yaşananlara değindi. 

TEMEL KARAMOLLAOĞLU 'NDAN AÇIKLAMA

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, önceki gün Twitter adresi üzerinden bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"İktidarın, seçimle alamadığı bir ilçeyi hizmetten mahrum etmekle cezalandırmaya çalışmasının son örneğini Kahta Belediyemizde yaşıyoruz.

AK Parti'li belediye meclis üyelerinin oylarıyla belediye malları hakkında kamu yararı kaldırılmış, belediye başkanımızın aracına haciz konulmuştur. Daha üzücü olan ise belediyenin diğer araçlarına da haciz konularak, belediyenin bütün hizmetleri durdurulmaya çalışılmaktadır.

Unutulmamalı ki halka hizmet Hakk'a hizmettir, bu hizmetin aksamasına sebep olanlar aziz milletimizin vicdanında mahkum olacaklardır. Bu tavır açık bir şekilde belediye başkanımıza değil doğrudan Kahta'lı vatandaşlarımıza zarar verecektir."

YUSUF TURANLI 'DAN AÇIKLAMA

KahtaBelediye Meclisinde Ak Partili Meclis Üyelerinin Aldığı Karar, Ak Parti ilçe başkanlığında yapılan basın açıklaması ve gerçekleşen acı tablo. Takdir yüce milletindir.

İşte o video: