Yavuz Ağıralioğlu'ndan Tarım Bakanı'na :Sadece 23 Nisan'da Bakanlık Koltuğuna Otursa Katlanabileceğimiz...

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Tarım ve Orman Bakanı'nın Taşova'daki konuşmasına sert tepki gösterdi.

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Tarım Bakanı'na :Sadece 23 Nisan'da Bakanlık Koltuğuna Otursa Katlanabileceğimiz...

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Tarım Bakanı'na :Yalnızca 23 Nisan'da Bakanlık Koltuğuna Otursa Katlanabileceğimiz...

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Tarım ve Orman Bakanı'nın Taşova'daki konuşmasına sert tepki gösterdi. Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Tarım ve Orman Bakanı, son olarak Taşova'da yaptığı 'Bu adilere seçimde gününü gösterin' şekilnde bir çıkış yapmış, daha sonra bu açıklamalarının saptırıldığını iddia etmişti. İYİ Parti TBMM Gup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'ye sert tepki gösterdi.

"SEBZE, MEYVE VE ET FİYATLARIYLA UĞRAŞIN"

Pakdemirli'nin sadece 23 Nisan'da bakanlık koltuğuna oturduğunda katlanabilir birisi olduğunu söyleyen Ağıralioğlu, "Sadece 23 Nisan'da bakanlık koltuğuna oturunca katlanabileceğimiz biri, hak etmediği hâlde Tarım Bakanı olursa, utanmadan sıkılmadan milletine "adiler" de der, her türlü hakareti de eder. Siz, sebze, meyve ve et fiyatlarıyla uğraşın beyefendi! Bunun mahcûbiyet cümlelerini kurun." ifadelerini kullandı.