Ümit Özdağ: Suriyeli Mafyalar İstanbul ve Mersin'de Bölgeleri Ele Geçiriyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ , yaptığı son dakika açıklamasında ,Suriyeli mafyaların İstanbul ve Mersin 'de hakim olmaya başladığına dikkatleri çekti.

Ümit Özdağ: Suriyeli Mafyalar İstanbul ve Mersin'de Bölgeleri Ele Geçiriyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ 'dan önemli Suriyeli çıkışı.

Partisinin Maltepe ’de düzenlediği bir toplantıya katılan ve toplantıda konuşma yapan Ümit Özdağ, Suriyeli sorununa dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te Suriyeliler tarafından boğazından bıçaklanan Necati Bağcı olayını hatırlatarak açıklamasına başlayan Prof. Dr. Özdağ, Türkiye’de Suriyeli mafyaların İstanbul ve Mersin gibi metropol şehirlerimizde bölgeleri bir bir ele geçirmeye başladığını söyledi.

SUÇA KARIŞAN SURİYELİLER ÜLKEYE GERİ ALINIYOR

İçişleri Bakanlığı tarafından, Valiliklere gönderilen genelge ile suça karışan Suriyelilerin ülkeye dönüşünü kolaylaştırdığını ifade eden Ümit Özdağ açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Türkiye’de Suriyeli mafyalar doğuyor. Her geçen gün de etkileri artıyor. İstanbul’da, Mersin’de Suriyeli mafya bölgeleri ele geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde Necati diye askerden yeni gelmiş bir gencimiz evinin önünde önce sırtından sonra boğazından bıçaklandı rambo bıçağı ile. Hal böyle iken İçişleri Bakanlığı’ndan Valiliklere yeni bir genelge gitti; “Olay çıkardığı için ülke dışına gönderilen Suriyeliler geri döndüklerinde zorluk çıkarmadan alacaksınız.” Bu kabul edilebilir değil.Türkiye’yi bedava alışveriş yapılan bir süpermarket, istenildiği gibi suç işlenebilen bir süpermarket olarak görüp tatili Suriye’de geçirip cinayeti Türkiye’de işletmeyiz biz size."

Kamubulteni.com  | Ankara